Yoga i Hornbæk

Yoga i Hornbæk logo aflang med billeder

Yoga

Vi underviser i Vinyasa yoga som er Dynamisk yoga; klassiske Hatha-yogastillinger sat sammen til små serier, i et dynamisk flow der kan give en dejlig oplevelse af meditation i bevægelse. Vi afslutter hver time med Yoga Nidra, som er en meditativ dybdeafspænding – en metode som giver maksimal afspænding på minimal tid. Efter hver time føler du dig dejlig afslappet og fokuseret.

Fleksibilitet, Styrke, Balance og Ro

Har du lyst til at finde roen i dig selv, forbedre kontakten til dit åndedræt, øge din koncentration og blive mere smidig og stærk? Kom til prøvetime og mærk hvad yogaen kan gøre for dig. Yoga er en rejse ind i dig selv, og hos Yoga i Hornbæk kan du begynde din rejse sammen med os, og opleve hvordan dit åndedræt kommer i balance og harmoni med din krop.

Yoga i Hornbæk

Drives af Mia Mourier og Charlotte Jönsson. Mia er uddannet yogalærer på Helsingør Yogaskole og er uddannet i Dynamic Yoga hos Godfrey Deveraux, samt certificeret Børne & Familie yogalærer ved Rainbow Kids Yoga. Charlotte er uddannet yogalærer fra Helsingør Yogaskole og er uddannet Psykoterapeut.

Kontakt

Website: www.yogaihornbaek.dk
Facebook: www.facebook.com/yogaihornbaek
“Like” os på Facebook og få de seneste opdateringer

Telefon: 29 78 25 45